Presentation

Ni kanske undrar vad bloggnamnet kommer ifrån. Jo, såhär är det: Vi är två tjejer som ägnar oss helhjärtat åt proffesionell cykling. Vi har i många år tävlat men har vi kommit upp på elitnivå och det har börjat bli dags att föra dagbok. I den här bloggen kan ni följa oss om hur det är att ha cykling som livsstil men även hur det är att vara elitidrottsman med alla resor, fester, stressiga dagar och hur vi kämpar för att orka med ett normalt liv.  

Vi har valt att nu i början vara anonyma, men vi är två tjejer 17års åldern, kalla oss för X och lillaO. Nu på vinterhalvåret kan vi inte cykla ute på banor och i terrrängen och ägnar oss därför åt spinning för att träna upp oss inför en fullspäckad vårsäsong. Bloggen är skapad mycket för att vi ska kunna avstressa oss och skriva av oss alla vära känslor. Bara för att dagarna innehåller cykling betyder det inte att vi är normala människor precis som ni. Vi valde att vänta med utbildningen för att kunna ägna oss åt cyklingen.

OBS: nu när vi har skrivit fel passar det felstavade namnet på bloggen ganska bra för vi kommer ju trots allt ifrån vikingarnas hemland. Styke !!! bikelifestyke.blogg.se

// X & O
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0